Personalizujte ponudu

Personalizujte ponudu

U četiri laka koraka unesite podatke o Vašem vozilu kako biste dobili informacije o aktuelnim ponudama i uslugama za Vaše vozilo!

{{selectedModel.saleDescription|| 'Model'}}
{{selectedEngine.description| limitTo: 22}} {{selectedEngine.Fuel.description}} Motor
{{selectedMonths.description}} Meseci meseci
{{selectedKm.description}} Km Km
{{model.saleDescription}}
  VERZIJA
  {{equipment.description}}
  {{engine.description}} {{engine.Fuel.description}}
   {{month.description}} meseci
   {{km.description}} Km

   Unesite VIN Vašeg vozila i otkrijte sve usluge i specijalne ponude dostupne za Vaše vozilo!

   * Vozilo nije pronađeno different brand
   POTVRDITE
   myFiat Elérése

   Registrujte se na myFiat i otkrijte naše ponude specijalno krojene za vas

   myFiat Elérése

   Registrujte

   Da li želite da primate ponude, ekskluzivne usluge i personalizovani sadržaj za vaš automobil?

   Čekamo vas: registrujte se na myFiat!

   myFiat
   Pronađite nas

   Pronađite nas

   Da li su vam potrebne informacije ili podrška? Da li vam je potrebna ponuda? Da li biste želeli da zakažete sastanak? Očekujemo vas!

   Pronađite ovlašćeni servis ili dilerstvo

   Otvorite mapu i pronađite vama najbliže zastupništvo! PRONAĐITE SERVIS ILI ZASTUPNIŠTVO

   Traži informacije ili zakaži sastanak

   Pomoć na putu

   Ona vam omogućava da mirno putujete, znajući da, ako postoji problem, imate kompletnu uslugu pomoći prilagođenu vašim potrebama: to je jedan od naših prioriteta! Naše rešenje garantuje maksimalan duševni mir tokom vožnje, pomažući vama i vašem automobilu u nepredviđenim situacijama.
   Štaviše, nudimo informacije o radnom vremenu ovlašćenih servisa, tako da smo uvek sa vama ako smo vam potrebni!

   Assistenza stradale

   Mehaničar uvek vama na usluzi

   Probušena vam je guma? Da li vam se istrošio akumulator i vaš automobil ne može dalje? Odvežite pojas i duboko udahnite sa olakšanjem! Jedan od naših mehaničara vam je uvek dostupan gde god da se nalazite. A ako problem zahteva zaustavljanje u radionici, postaraćemo se da odšlepamo vaš automobil do najbližeg ovlašćenog servisa.

   Sa nama nikada nećete biti bez automobila

   Ako treba da zadržimo vaš automobil u našem servisnom centru radi popravke, omogućićemo vam uslužno vozilo dok popravljamo vaše. Ako dođe do kvara dok putujete, postaraćemo se za troškove vašeg putovanja, mogu vam biti nadoknađeni troškovi taksija radi lakse konektivnosti, zatim vam može biti izdato zamensko vozilo radi nastavka putovanja*.

   Skratimo udaljenost

   Ako se vaš automobil pokvari na više od 50 km od kuće, odvešćemo vas o našem trošku* zajedno sa vašim saputnicima u hotel, u slučaju da ne možete odmah da nastavite putovanje, a zatim ćemo vas vratiti da preuzmete automobil kada bude popravljen. A ako je vaš automobil zaustavljen duže od 5 dana, platićemo troškove* za vraćanje automobila vama ili u servisni centar u mestu u kojem živite!
   Free To Go

   Pokrenite svoju slobodu!

   FreeToGo je program mobilne asistencije isključivo za kupce brenda Mopar® koji Vam omogućava da putujete spokojno koristeći usluge pomoći na putu koje su dostupna 24 sata dnevno, 365 dana u godini.
   FreeToGo obezbeđuje vlasnicima vozila Fiat niz sveobuhvatnih, praktičnih programa pomoći na putu, koji važe širom Evrope *.
   (*) Za više detalja o modalitetima pružanja usluge, uslovima, ograničenjima i izuzecima, pogledajte Garantnu knjižicu Vašeg automobila.
   Pokriće Vašeg vozila uslugama mobilne asistencije možete produžiti do 10 godina uz Essential Care I Essential Care Plus proizvode. Za više infromacija obratite se Fiat ovlašćenom serviseru.
   * Za više detalja o modalitetima pružanja usluge, uslovima, ograničenjima i izuzecima, pogledajte Garantnu knjižicu Vašeg automobila ili servisni ugovor u delu “Pomoć na putu”.